RSS RSS

» Princeza Jelisaveta » Parfemi

Parfemi

Prefinjeni i elegantni, senzualni i misteriozni, parefemi “E” i “Jelisaveta” inspirisani su zaboravljenim, zavodljivim mirisnim notama poznatim samo nekadašnjem plemstvu carske Rusije.

“E”

HRH Princess Elizabeth™

Parfem “E”, za princezu Jelisavetu tako poseban i drag, inspirisan je mirisom koji je nosila njena baka po majci, Njeno Carsko i Kraljevsko Visočanstvo, Velika kneginja Jelena od Rusije. Rezultati obimnog istraživanja i dugotrajnog testiranja, omogućili su princezi Jelisaveti da ponovo otkrije onu zaboravljenu, beskrajno zavodljivu mirisnu notu poznatu samo nekadašnjem plemstvu carske Rusije. Parfimerijski “Oskar” – FiFi (Fragrance Foundation iz Njujorka) – dva puta je nominovao “E” za parfem godine. Dame širom sveta kažu da se uz ovaj parfem osećaju kao kraljice!

Bočica i pakovanje nose kraljevska obeležja princeze Jelisavete, porodičnu krunu i stilizovano “E”. Smatra se da ih je dizajnirao sam Karl Faberže, a utisnuti su na mnogobrojnim porodičnim dragocenostima princeze Jelisavete.

Ovaj prefinjeni parfem najpre osvaja svojom iskričavom, citrusnom notom mandarine i bergamotske narandže sa daškom đurđevka. Srce kompozicije čini mešavina jasmina, zumbula, cveta pomorandže i perunike. Baza parfema pruža punoću, senzualnost i dah misterije.

“Jelisaveta”

HRH Princess Elizabeth™

Princeza Jelisaveta je otvorila novo, uzbudljivo poglavlje u svom životu zahvaljujući uspehu drugog po redu parfema, kome je dala svoje srpsko ime “Jelisaveta”. Ovo je zanosno drugačiji parfem, predodređen na uspeh, a savršen je kontrast klasičnoj eleganciji i prefinjenosti njenog parfema “E”. Poput prolećnog neba bez oblačka, “Jelisaveta” će vas razvedriti i razgaliti. Ovaj nov, božanski doživljaj, zaneće vas mirisima cveta pomorandže, “orlovih noktiju”, lipe u cvatu i jasmina. Krajnja kompozicija je parfem toliko ženstven, toliko nežno zavodljiv, da će se sve princeze zaljubiti u njega.