RSS RSS

» Princeza Jelisaveta » Događaji » Kneginja Jelisaveta proslavila rođendan na Jamajci

Kneginja Jelisaveta proslavila rođendan na Jamajci

Kneginja Jelisaveta proslavila rođendan na Jamajci Kneginja Jelisaveta je 7. aprila 2010. godine proslavila rođendan u krugu porodice i prijatelja na terasi letovališta “Round Hill” u Montego Beju (Montego Bay) na Jamajci. Rođendanskoj proslavi je prisustvovala Ketrin Oksenberg, kći princeze Jelisavete, sa svojom porodicom – suprugom Kasperom van Dinom i kćerkama Majom, Grejs i Selest, kao i princ Dimitrije od Jugoslavije, a hotelski kompleks “Round Hill” ugostio je i medijskog mogula Donalda Njuhausa (Donald Newhouse) sa suprugom, decom i unucima; modnog dizajnera Ralfa Lorena (Ralph Lauren) sa suprugom Riki (Ricky) i bratom Džerijem (Jarry); njujorškog stručnjaka za odnose s javnošću Džima Mičela (Jim Mitchell); grofa i groficu fon Bizmark (von Biscmarck) i druge.

Dragan Babić sa Kirsten Rausing i Kristerom Bringeusom, ambasadorom Švedske u Srbiji, na proslavi Princezinog rođendana

Letovalište “Round Hill” počelo je sa radom 1953. godine, a od samog početka važilo je za mesto koje krase luksuz, spokoj i glamur. Kompleks se sastoji od 25 vila u privatnom vlasništvu, koje se iznajmljuju gostima u periodima kad su njihovi vlasnici odsutni. Neke od vila pripadaju slavnim ljudima iz sveta filma, mode i bzinisa, poput Ralfa i Riki Loren ili producenta Roberta Zemekisa (Robert Zemeckis).

Ovaj deo Jamajke već godinama slovi za najekskluzivniji na čitavim Karibima, i predstavlja destinaciju koju rado posećuju holivudske zvezde, finansijeri i aristokrate, uključujući i članove britanske kraljevske porodice, a princeza Margareta, Noel Kauard (Noel Coward), Bob Houp (Bob Hope), Sigurni Viver (Sigourney Weaver) i Ema Votson (Emma Watson) samo su neki od njih.

Kneginja Jelisaveta sa gostima na svojoj rođendanskoj zabavi, na terasi letovališta 'Round Hill' u Montego Beju (Jamajka, april 2010.)