RSS RSS

Nj.K.V. Princeza Jelisaveta Karađorđević » Vesti » Kneginja Jelisaveta u časopisu Gloria

Kneginja Jelisaveta u časopisu Gloria

Časopis “Gloria” u svom novom broju (9. maj 2011.) predstavlja odevne kombinacije koje je princeza Jelisaveta nosila na venčanju princa Vilijema i Kejt Midlton, kao i na prijemima upriličenim povodom ovog svečanog čina.

Autorka Princezinih toaleta je Ana Šekularac, modna dizajnerka koja je na zatvaranju 29. Amstel Fashion Week-a dobila Bazart nagradu za najbolju kolekciju na ovoj modnoj manifestaciji.

Jelisaveta Karađorđević: Kejt je prava princeza

Piše: Žaneta Apostolovski; foto: Marko Krunić

Kćerka kneza Pavla u Londonu je prisustvovala prijemu u hotelu ‘The Mandarin Oriental’ gde su domaćini bili kraljica Elizabeta i vojvoda od Edinburga, sedela je u glavnom oltaru Vestminsterske opatije, a mladencima Vilijamu i Ketrin mnogo sreće u braku poželela je u Bakingamskoj palati…

Na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton, koje je u direktnom TV prenosu pratilo dve milijarde gledalaca širom planete, Srbija je imala tri svoja predstavnika u glavnom oltaru Vestminsterske opatije u Londonu. Naime, iza britanske kraljice Elizabete i vojvode od Edinburga, gde su sedeli pripadnici skoro svih svetskih monarhija, bila su princ Aleksandar, princeza Katarina i kneginja Jelisaveta Karađorđević. Kneginja je posle ceremonije bila gošća i na svečanom prijemu u Bakingamskoj palati, na kome je mladom paru sreću poželelo 650 zvanica iz redova inostranih kraljevskih familija, britanskih zvaničnika, porodice i prijatelja. Uoči venčanja u Vestminsterskoj opatiji kneginja je prisustvovala prijemu u hotelu “The Mandarin Oriental” gde su domaćini bili kraljica Elizabeta i vojvoda od Edinburga.”