RSS RSS

Nj.K.V. Princeza Jelisaveta Karađorđević » Vesti » BLIC: Ponosna sam na sina što otvara bolnicu

BLIC: Ponosna sam na sina što otvara bolnicu

Uvaženi posetioci,

Dnevni list “Blic” je u petak, 18. novembra 2011. godine, objavio tekst pod naslovom “Ponosna sam na sina što otvara bolnicu” – mini-intervju, zabeležen tokom nedavne posete princeze Jelisavete Ribarskoj Banji kod Kruševca. U razgovoru sa novinarkom Loretom Loran Andrejević, Princeza je saopštila više detalja o budućem filmu o knezu Pavlu, govorila je o specijalnoj bolnici koju njen sin Nikolas Balfur planira da otvori u Londonu, a otkrila je i da je spremila novi parfem:

“Sve je spremno za film. Nedavno sam vodila pregovore u Rimu sa ljudima iz sveta filma koji su jako zainteresovani za film o mom ocu. Pored mene, u scenariju za film učestvovala je i moja ćerka Katarina Oksenberg sa mužem Kasperom van Dijenom. Deo scenarija koji sam ja pisala je sa aspekta petogodišnje devojčice, dok su Katarina i Kasper napisali istorijski deo. To je priča o mom odrastanju u Africi, o ratu i svemu što se dešavalo kod nas u Jugoslaviji. Mislim da će film doživeti veliki uspeh kada se bude realizovao (…)

Sina viđam često pošto živi u Londonu. On trenutno ima u planu da otvori specijalnu bolnicu u Londonu za oporavak žena porodilja. Zamišljeno je da se u takvoj bolnici žene oporavljaju uz masažu, a moći će da borave u bolnici i sa celom familijom ako to budu želele. Nikola me je zvao baš pre neki dan preko Skajpa da mi javi da je dobio sredstva za realizaciju svoje ideje. Drago mi je zbog njega jer je napisao kompletan plan na kojem je veoma dugo i intenzivno radio. Ponosna sam.”

Posetite sajt dnevnog lista “Blic” i pročitajte intervju s princezom Jelisavetom u celini.