RSS RSS

Nj.K.V. Princeza Jelisaveta Karađorđević » Vesti » Princeza Jelisaveta Crvenom krstu uručila pomoć za građane ugrožene poplavama. Pomozite i vi!

Princeza Jelisaveta Crvenom krstu uručila pomoć za građane ugrožene poplavama. Pomozite i vi!

Kneginja u kupovini potrepština namenjenih građanima ugroženim poplavom.Odazivajući se na apele za pomoć, upućene povodom katastrofalnih posledica nezapamćenih poplava na teritoriji Srbije i Balkana, Njeno Kraljevsko Visočanstvo kneginja Jelisaveta Karađorđević je u utorak, 20. maja 2014. godine, kupila veću količinu higijenskih sredstava i drugih potrepština namenjenih građanima iz ugroženih područja koji borave u beogradskim prihvatilištima. Kneginja je humanitarnu pomoć lično uručila volonterima Crvenog krsta Savski venac.

Pomozite i vi: pošaljite SMS na broj 1003 i pridružite se akciji prikupljanja sredstava za pomoć stanovništvu u poplavljenim delovima Srbije, koju je inicirala Vlada Republike Srbije.

Sredstva građana prikupljena ovim putem biće upotrebljena za pružanje neophodne pomoći ugroženom stanovništvu i sanaciju štete nastale u poplavama.

Kneginja je Crvenom krstu uručila pomoć za građane ugrožene poplavama. Pomozite i vi, pošaljite SMS na 1003!

Kneginja je Crvenom krstu uručila pomoć za građane ugrožene poplavama. Pomozite i vi, pošaljite SMS na 1003!

Cena poruke je 100 dinara, a na donirani iznos ne naplaćuje se porez.

Vlada Republike Srbije otvorila je dinarski i devizni račun na koji zainteresovani mogu da uplaćuju pomoć namenjenu postradalima u poplavama, a instrukcije za uplatu, kao i zvanične informacije o poplavama, možete pronaći na sajtu Vlade.

Ako želite da budete donator za realizaciju programa Crvenog krsta Srbije, to možete učiniti po uputstvu koje se nalazi ovde.