RSS RSS

» Princeza Jelisaveta » Događaji » Kneginja Jelisaveta dobila nagradu “Ličnost od stila”

Kneginja Jelisaveta dobila nagradu “Ličnost od stila”

Nj.K.V. kneginja Jelisaveta Karađorđević jedna je od dobitnica Bazart nagrada za 2011. godinu, tradicionalnih priznanja koja časopis “Bazar” dodeljuje najboljim akterima Beogradske nedelje mode. Bazart nagrada za najbolju reviju 29. Belgrade Fashion Week-a pripala je Tijani Pavlov; Ana Šekularac je dobila Bazart nagradu za najbolju kolekciju, priznanje koje nosi ime Mare Kranjc, nekadašnje urednice “Bazara”,  dok je nagradu za ličnost od stila osvojila princeza Jelisaveta. Priznanja su dobitnicama uručena 14. aprila 2011. godine,  u okviru svečane dodele nagrada kojom je završen 29. Amstel Fashion Week, a nagrađeni i brojne poznate zvanice su tom prilikom uživali u zanimljivom koktelu i predivnom ambijentu beogradskog restorana “Kalemegdanska terasa”.

Prestižne Bazart nagrade je uručila dr Zorica Karanović Kalkan, glavna i odgovorna urednica časopisa “Bazar”. Primajući priznanje, princeza Jelisaveta je izjavila da će sa radošću predstavljati srpsku modu u inostranstvu i pozvala kreatorku Anu Šekularac da dizajnira dve haljine koje će Princeza nositi na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton, 29. aprila 2011. godine u Londonu.

Među laureatima ovogodišnje Beogradske nedelje mode našli su se i: Tijana Krstić (Najbolja manekenka), Vlada Vuksanović (Najbolji maneken), kompanija N Sport (Specijalna nagrada za najboljeg klijenta), Ljuba Sikimić (Najbolja debitantska revija), kao i Suzana Perić (Najpopularnija revija). Magazin “Stil” i Amstel su posebne nagrade uručili najbolje stilizovanim posetiocima manifestacije: Marku Saranovcu, Milici  Grujić, Ljubici Bakić i Ireni Jovanović.

Organizator Beogradske Nedelje Mode je Modni studio Click, na čelu sa idejnim tvorcem i autorom projekta Nenadom Radujevićem. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i Ministarstva trgovine, turizma i usluga u Vladi Republike Srbije.

Saznajte više…